Vsak trening OZovi trenerji skrbno načrtujemo, zato so vse vadbe varne in profesionalne. Kljubtemu je treba upoštevati dejstvo, da vsaka vadba predstavlja napor za telo in dobro je, da približno poznate sposobnosti vašega telesa. O vsaki morebitni zdravstveni težavi se pogovorite s trenerjem pred treningom, z veseljem vam bomo prisluhnili.

Ob lepem vremenu in če vadečim ustreza, treniramo tudi v naravi. Takrat lahko pripeljete svojega kužka.

OZ individualna vadba popolnoma personalizirana, 1 na 1, prilagojena sposobnostim in željam posameznika. Vključuje vaje za moč, kondicijo, oblikovanje telesa, gibljivost, zdravo hrbtenico in sklepe ter po potrebi tudi vaje za odpravljanje bolečin v mišicah in sklepih. Če je potrebno, trenerji komuniciramo tudi z zdravniki, fiziatri, fizioterapevti, maserji, pogledamo izvide, izmenjamo mnenja s specialisti, da vadeči dobi najboljše možno vodstvo proti zastavljenemu cilju in doseže svojo osebno zmago.

OZ skupinska vadba – v malih skupinah do cca 8 vadečih, vključuje vaje z lastno težo in enostavnimi pripomočki (elastike, žogice, TRX idr.). Izboljšali boste moč, kondicijo in gibljivost, izgubili kak kilogram in oblikovali telo, poleg tega pa trenirali v zelo dobri družbi. Vsak trening je drugačen, kvaliteten, zanimiv in predvsem učinkovit. Učinek na vaše telo bo deloval še 48 ur po treningu (pospešeno kurjenje maščob).