KAJ JE STUDIO OZ?

Vadbeni studio OZ je vadbeni center, kje se strokovno usposobljeni, profesionalni trenerji z vsem srcem in znanjem posvetimo vašim željam in tistemu, kar zares potrebujete.

Treninge izvajamo v majhnih skupinah (do cca 8 vadečih) ali individualno. Vsak trening bo oblikovan posebej, po meri vsakega vadečega, glede na njegov metabolizem, konstitucijo, trenutne sposobnosti in zdravstveno stanje. Če vas npr. boli hrbtenica, pa bi vseeno želeli preteči svoj prvi maraton, vas bomo korak za korakom vodili skozi vaje za krepitev hrbtenice, trupa, kolen ter vaje za izboljšanje kondicije tako, da boste varno in ob pravem času prišli do zastavljenih ciljev.

PRI NAS NI NIHČE SAMO ŠTEVILKA

Vsi člani ekipe OZ si z vsem srcem prizadevamo, da je vsaka stranka kot naš družinski član in se v naši družbi odlično počuti. Pogosto se skupaj kam odpravimo, npr. v Bohinj, Pokljuko, na Triglav ali pa odtečemo kak kilometer, dva ali pa kar 42. 🙂
Zavedamo se, da je vsak posameznik unikaten, zato ni nihče prepuščen samemu sebi ampak vsakemu nudimo popolno podporo za dosego najboljših rezultatov. Na ta način naši vadeči veliko hitreje in z večjim zadovoljstvom dosežejo svoje cilje. Z vsakim želimo zgraditi prijateljski in dolgotrajen odnos ter poskrbeti, da se v naši družbi odlično počuti.

FILOZOFIJA STUDIA OZ
Vadbeni studio OZ zagovarja predvsem trajno spremembo v odnosu do samega sebe, tisti premik v glavi, ki človeka osvobodi iz začaranega kroga pridobivanja in izgubljanja kilogramov, ko spozna kako deluje njegovo telo in kako z njim ravnati. Gre za trening od znotraj navzven. Poleg prilagoditev treningov, vsakemu nudimo tudi strokovno podporo s področja zdrave prehrane in zdravega načina življenja v obliki individualnega svetovanja ali predavanj in delavnic, ki jih redno organiziramo.

Zagovarjamo individualni pristop, saj verjamemo da s takim načinom dela vadeči najhitreje doseže svoje cilje in trajnejše rezultate. Iz tega razloga ne izvajamo masovnih vadb, ampak je število vadečih v vseh programih omejeno. Vadeči imajo vso potrebno zasebnost, zato se pri nas počutijo prijetno in domače.

VADBENI STUDIO OZ NI FITNES S FITNES NAPRAVAMI!
Da je vadba čim bolj varna in učinkovita hkrati, smo združili več vadbenih tehnik: pilates, joga, crossfit, vaje z lastno težo in enostavnimi pripomočki (žoge, elastike, bosu) in kondicijske vaje. Čeprav taka vadba ni agresivna, pa zelo pospeši metabolizem in ga obdrži na visokem nivoju še nekaj ur po treningu. Posledično se mišice lepše in hitreje oblikujejo, odvečne maščobne zaloge pa hitreje izginejo.

V LEPEM VREMENU TRENINGI POTEKAJO ZUNAJ
Ko se pričnejo topli meseci in nas sončni žarki že dobro grejejo, večino treningov preselimo v naravo. Studio se nahaja v prelepem naravnem okolju, s čudovitim pogledom na Šmarno goro, ki ponuja veliko možnosti za treniranje na prostem. Ker naše vadbe niso vezane na naprave, jih je mogoče izvajati enako učinkovito tudi v naravi. Poleg tega pa vadbe na prostem delujejo sproščujoče in blagodejno vplivajo na psihično počutje, hkrati pa ljudi spodbujamo, da ostanejo aktivni skozi celo leto, posebno v poletnih mesecih.

STUDIO OZ ORGANIZIRA TUDI PREDAVANJA, DELAVNICE in IZOBRAŽEVANJA
Poleg vadb mesečno organiziramo zanimiva predavanja, delavnice in izobraževanja za skupine in podjetja, na teme: zdravo življenje, prehrana, zdrava hrbtenica in sklepi idr.

ZA PODJETJA IZVAJAMO PROMOCIJO ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU, KI JO OPREDELJUJE NOVI ZAKON O VARNOSTI PRI DELU ZVZD-1
Novi zakon o varnosti in zdravju pri delu ZVZD-1, ki je začel veljati 3. 12. 2011, prinaša številne novosti. Velik poudarek daje preventivi in promociji zdravja na delovnem mestu. Gre za izvajanje aktivnosti za krepitev in ohranjanje telesnega in duševnega zdravja delavcev, ki jo mora delodajalec plansko načrtovati. Delodajalec mora za to zagotavljati sredstva in način spremljanja izvajanja (zdrava prehrana, šport, rekreacija, dobri medsebojni odnosi,…).