Bodi gospodar svojih misli!

To resnico smo zagotovo že vsi kje prebrali. Morda pa je zdaj čas, da se je spomnimo, jo ozvestimo in vključimo v svoje življenje!

To so besede bioenergetika Zdravka Domančiča:

Naša prva dolžnost do sebe je, da smo čim bolj gospodarji svojih misli, ne da so one naše gospodarice! Ker to kar mislimo, potem tudi počnemo. To kar počnemo, nam počasi preide v navado. Naše navade postanejo naš značaj, naš značaj, pa postane naša usoda.”

Zato je zelo pomembno, kakšne misli vsakodnevno izbiraš! Se pustiš marinirati v negativnih mislih, ki ti jih vceplja okolica? Ali izbiraš svoje misli, ki so pozitivne, močne, odločne, naravnane v pozitivo?

Le daj, potrudi se in natreniraj svoje misli v pozitivne, ki ti bodo dale moč, vztrajnost in pogum. Zjutraj smo najbolj dovzetni za vibracije, zato je jutranja kalibracija svoje energije na pravo frekvenco zelo pomembna! Začni dan z meditacijo!

In seveda, nič manj pomembno – poskrbi tudi za svoje telesno zdravje!

Ko se telo počuti slabo, izven ravnovesja, bodo misli zelo težko pozitivne! Zato poskrbi za 3 stebre zdravja: dovolj počitka, redno gibanje in uravnoteženo prehrano! Jaz temu pravim higienski minimum!

Počitek bo obnovil tvoje telo in resetiral um. Redno gibanje te bo napolnilo s hormoni dobrega počutja, ti dalo moč, vztrajnost, mladost in vitalnost. Pri prehrani pa izbiraj lokalno, sezonsko in raznoliko ter se tako podpri z vsemi pomembnimi hranili, ki jih tvoje telo potrebuje v tem obdobju!

Vsa poživila, kot so kave, pravi čaji, tudi sladkarije, zelo negativno vplivajo na telo in um! Nižajo našo vibracijo, tudi misli!

Če rabiš pomoč pri kateremkoli od treh stebrov, te z veseljem povabim v družino zdravih, fit in pozitivnih ljudi! Zmoremo!

Piši mi na brigita@studio-oz.si

1 thought on “Bodi gospodar svojih misli!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top