HVALEŽNA HRBTENICA MAXI – 6 tedenski spletni program

6-tedenski spletni program Hvaležna hrbtenica Maxi je namenjen vsem, ne glede na spol in starost, ki imate težave s hrbtenico: bolečine v križu, vratu, med lopaticami, v trtici, išias, heksenšus, protruzijo, hernijo, obrabo hrbtenice ali mravljinčenje v roke ali noge. Tudi vsem, ki imate težave z uhajanjem urina (inkontinenco), imate slabo držo, skoliozo, preveliko ali premalo ledveno krivino, vratno grbo in pogoste glavobole.

Program Hvaležna hrbtenica Maxi se od Hvaležne hrbtenice Mini razlikuje po tem, da vključuje individualno obravnavo: 2 individualni svetovanji, analizo morebitnih zdravstvenih izvidov in kratke posvete preko telefona.

Z vami bom licencirana trenerka Brigita Žinko, z več kot 15-letnimi izkušnjami pri delu z ljudmi z najrazličnejšimi težavami s hrbtenico in drugimi sklepi.

Glavni cilj spletnega programa je, da po naravni poti odpravimo ali vsaj močno omilimo bolečine v hrbtenici. Po programu boste dobro “oboroženi” z vsem potrebnim znanjem, da si lahko pomagate kjerkoli in kadarkoli, če ponovno zaboli.

Bolečine bomo odpravljali na najboljši možen način, brez tablet, krem, obližev in operacij. Ozaveščali bomo nepravilne gibalne vzorce in jih korigirali, preoblikovali fascije in povečali gibljivost hrbtenice, krepili oslabele mišice in raztezali premočne ter tako vzpostavili mišično ravnovesje. Naučila vas bom pravilnega dihanja med vajo in kako pravilno aktiviramo globoke mišice trupa. Poglobili se bomo tudi v čustveno ozadje bolečin v hrbtenici in se naučili, katera hrana je hrbtenici podporna in katera ne.

Program bo trajal 6 tednov, ker se v tem času že vzpostavijo nove živčno-mišične povezave in že lahko pričakujemo prve pozitivne spremembe.

Za program ne potrebujete nobene posebne opreme, le blazino, malo prostora in dobro voljo! Šli bomo od čistih osnov in najbolj enostavnih vaj do vedno bolj kompleksnih.

Da boste karseda hitro napredovali, boste vsak teden prejeli novo domačo nalogo z vajami. Juhuuu! Vaje bodo pestre, raznolike in zabavne, zato vam nikoli ne bo dolgčas! Vaje ne bodo težke, a vsak se mora potruditi po svojih najboljših močeh, da jih dela pravilno in redno. Velja? 😉

Do vse vsebine, ki jo boste prejeli v okviru programa, boste imeli v primeru enkratnega plačila dostop za vedno oz. za toliko časa, kot imate aktivno spletno članstvo Moja hrbtenica. Vsebino sproti dopolnjujem, glede na vaše potrebe in želje, da vam tako lahko kar najbolj pomagam.

V okviru spletnega programa vas bom preko emaila vsak teden povabila na redni tedenski skupinski ZOOM za člane (vsako sredo ob 19h), na katerem bom odgovarjala na vsa vaša vprašanja in izzive. Če se Zooma ne moreš udeležiti, dobiš posnetek.

Joj, kako se že veselim vaših osebne zmage! Pa vi? Gremo migaaat!!!!! 😁💪👍

Za kakršnakoli vprašanja sem ti z veseljem na voljo! 👇👇👇

KONTAKT BRIGITA: 040 574 714, brigita@studio-oz.si

Course Instructor

Brigita Brigita Author

💚 Tu sem zate, da te podprem pri gibanju, prehrani in pozitivni naravnanosti! Življenje je veliko lepše, če si fit in brez bolečin. 💚

Enkratno plačilo

634

S poravnanim enkratnim zneskom imaš dostop do vsebine spletnega tečaja Hvaležna hrbtenica Maxi za vedno.

Vključeni so tudi redni vsakotedenski skupinski Zoomi za člane.

1. TEDEN – Pozdrav in osnove

2. TEDEN – Razteg zgornjega dela telesa in aktivacija globokih mišic

3. TEDEN – Razteg kolkov in krepitev globokih mišic trupa

4. TEDEN – Hrbtenica in čustva

5. TEDEN – Hrbtenica in prehrana 

6. TEDEN – Spanje, refleksologija stopal in Mg

JUHUUU, ISKRENE ČESTITKE!  Dosegel/a si svoj cilj! Ponosna nate! 😃🥳🤗 

DODATKI

4 thoughts on “HVALEŽNA HRBTENICA MAXI – 6 tedenski spletni program”

  1. Pozdravljeni, Jelka!

   Ekuharico dobite v programu Hvaležna hrbtenica v petem tednu.

   Če jo želite prej, vam jo pošljem na mail.

   Lep dan, Brigita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top