3

O BRIGITI

Brigita je inštruktorica fitnesa in pilatesa z licenco Fitnes zveze Slovenije, prehranska svetovalka in ustanoviteljica Vadbenega Studia OZ (2008).

Po osnovni izobrazbi je mikrobiologinja, ki je za diplomsko delo na področju genetike prejela Univerzitetno Prešernovo nagrado. Je avtorica znanstvenih in številnih poljudnih člankov ter soavtorica učbenika za srednje šole Biološke osnove zdravega življenja DZS (2011).

Izkušnje je nabirala tudi v Ameriki (Oklahoma, CCUSA), kjer je pripravljala programe za ameriško mladino.

Od 2019 dalje vodi in pripravlja redne online treninge za OZovo spletno telovadnico, izvaja treninge 1 na 1 v živo in prek spleta, prehranska svetovanja in skrbi za Promocijo zdravja zaposlenih po podjetjih.

Brigita je trenerka, motivatorka, predvsem pa mentorica z velikim srcem, ki z veseljem pomaga preseči mejo udobja, vzpostaviti psihofizično zdravje in ravnovesje ter tako izboljšati kakovost vašega življenja.

REFERENCE in OBJAVE

KAJ MENIJO VADEČI?

Program Hvaležna hrbtenica sem začela 1. septembra - na svoj prvi upokojenski dan, kupila sem si jo za darilo!!! :)))

Lejla 63, Kranj


Vedno sem vesela tvojih nedeljskih mailov, ker vem, da me čakajo razgibani in prijetno utrujeni trenutki.

Tanja 37, Sevnica


Bravo, Gitka, jaz sem ponosna nate srček! Najbolj mi je všeč, da znaš super spodbujati in da se ob tebi telovadci ne počutimo nesposobni ali nerodni, če nam kakšna vaja ne gre iz prve. Super vaje! Plosk, plosk! Super si! Thumbs up, 😀

Anna 40, Ljubljana


Brigita in OZovi treningi so nekaj najboljšega, kar se mi je zgodilo v času korone.

Nika 40, Ljubljana


Treningi so mi zelo všeč, ravno prav naporni, kratki in raznoliki. Brigita je super, preprosta, srčna, pozitivna, oddaja posebno energijo. Všeč mi je, ker dobimo nove treninge vsako nedeljo in si jih razdelim čez teden 3x. Tako vem, kaj me čaka in se še bolj potrudim.

Sabina 42, Koprivnica


Brigita ima nekaj, kar te vleče in ti da energijo, da narediš trening do konca! Zelo priporočam treninge vsem “pošvedranim” in brezvoljnim!

Lidija 44, Studenec


Brigita, spletno telovadnico si super zastavila!
Všeč mi je, da je pregledna, da mi meri "uspešnost" izvedenih nalog, da lahko hkrati preverim tudi lažjo obliko vadb, pa tudi to, da se izpisuje čas (tako sama sebe motiviram, da držim še nekaj sekund do konca intervala).
Možgani so res en ekstra čuden organ.
Skratka, bravo za odličen virtualni izdelek! 👏👏👏

Tanja 37, Sevnica


Všeč mi je Brigita in njena energija, ki je pogosto nalezljiva. Dober nabor vaj, zaporedje, časovna dostopnost, pozitivni učinki in kondicija!

Romana 60, Idrija


Trening so super zame z mojim križem. Izbira vaj je zelo dobra, od lažjih do zahtevnih. Meni pomenijo ti treningi način ohranjanja telesne kondicije s čim manj bolečinami. Vaje sem opravljal po svojih zmožnostih. Bolj intenzivno, kot sem jih opavljal, boljše je bilo moje počutje. Glede na način življenja, ki ga imamo, bi morali biti treningi sestavni del življenja vsakega posameznika. Predvsem pa oseb z lokomotiričnimi težavami.

Miran 65, Idrija


Zelo mi je všeč, ker Brigita vedno dela z mano na drugi strani. Dobro razloži, kako naj delamo, dobra energija, nič samovšečna, kot to opažam pri nekaterih drugih trenerjih.

Nataša 57, Ljubljana


Zelo mi je všeč, ker Brigita pripravi vsak teden nove vaje. Tako rutina ni tako rutinska in dolgočasna. Treninge toplo priporočam vsakemu, ki dela v pisarni in tudi vsem, ki premalo migajo.

Luka 40, Miren


Zelo uživam v tvoji družbi in skupnem miganju prek spleta. Všeč mi je rutina. V nedeljo pride mail z vsemi napotki in treningi, ki si jih potem prilagodim na urnik prihajajočega tedna. Brez izjem, brez izgovorov!

Tanja 37, Sevnica


Samo, da sem zdrava in da lahko treniram, pa sem srečna. (Sabina je imela hude bolečine v križu in kolenu, ki jih z rednimi treningi uspešno sanira)

Sabina 42, Koprivnica

 

Scroll to Top