HVALEŽNA HRBTENICA MINI – 6 tedenski spletni program

Program Hvaležna hrbtenica Mini se od programa Hvaležna hrbtenica Maxi razlikuje po tem, da ne vključuje dveh individualnih svetovanj in neomejenih kratkih posvetov po telefonu.

6-tedenski spletni program Hvaležna hrbtenica je namenjen vsem, ne glede na spol in starost, ki imate težave s hrbtenico: bolečine v križu, vratu, med lopaticami, v trtici, išias, heksenšus, protruzijo, hernijo, obrabo hrbtenice ali mravljinčenje v roke ali noge. Vsem, ki imate težave z uhajanjem urina (inkontinenco), in tudi tistim, ki imate slabo držo, skoliozo, preveliko ali premalo ledveno krivino, vratno grbo in pogoste glavobole.

Z vami bom licencirana trenerka Brigita Žinko, s 15-letnimi izkušnjami pri delu z ljudmi z najrazličnejšimi težavami s hrbtenico in drugimi sklepi.

Glavni cilj spletnega programa je, da po naravni poti odpravimo ali močno omilimo bolečine v hrbtenici. Po programu boste dobro “oboroženi” z vsem potrebnim znanjem, da si lahko pomagate kjerkoli in kadarkoli, če ponovno zaboli.

Bolečine bomo odpravljali na najboljši možen način, brez tablet, krem, obližev in operacij. Ozaveščali bomo nepravilne gibalne vzorce in jih korigirali, preoblikovali fascije in povečali gibljivost hrbtenice, krepili oslabele mišice in raztezali premočne ter tako vzpostavili mišično ravnovesje. Naučila vas bom pravilnega dihanja med vajo in kako pravilno aktiviramo globoke mišice trupa. Poglobili se bomo tudi v čustveno ozadje bolečin v hrbtenici in se naučili, katera hrana je hrbtenici podporna in katera ne.

Program bo trajal 6 tednov, ker se v tem času že vzpostavijo nove živčno-mišične povezave in že lahko pričakujemo prve pozitivne spremembe.

Za program ne potrebujete nobene posebne opreme, le blazino, malo prostora in dobro voljo! Šli bomo od čistih osnov in najbolj enostavnih vaj do vedno bolj kompleksnih.

Da boste karseda hitro napredovali, boste vsak teden prejeli novo domačo nalogo z vajami. Juhuuu! Vaje bodo pestre, raznolike in zabavne, zato vam nikoli ne bo dolgčas! Vaje ne bodo težke, a vsak se mora potruditi po svojih najboljših močeh, da jih dela pravilno in redno. Velja? 😉

Do vse vsebine, ki jo boste prejeli v okviru programa, boste imeli dostop za vedno, vsebino pa bom sproti dopolnjevala glede na vaše želje in potrebe.

V okviru spletnega programa, bomo imeli 1-krat tedensko skupni ZOOM, na katerem bom odgovarjala na vsa vaša vprašanja in izzive.

Joj, kako se že veselim vaših osebne zmage! Pa vi? Gremo migaaat!!!!! 😁💪👍

Za kakršnakoli vprašanja sem ti z veseljem na voljo! 👇👇👇

KONTAKT BRIGITA: 040 574 714, brigita@studio-oz.si

Course Instructor

Brigita Brigita Author

Tu sem zate, da te podprem pri gibanju, prehrani in pozitivni naravnanosti! Življenje je veliko lepše, če si fit! 😉

Hvaležna hrbtenica Mini

SALE 389 198

1. TEDEN – Pozdrav in osnove

2. TEDEN – Razteg zgornjega dela telesa in aktivacija globokih mišic

3. TEDEN – Razteg kolkov in krepitev globokih mišic trupa

4. TEDEN – Hrbtenica in čustva

5. TEDEN – Hrbtenica in prehrana 

6. TEDEN – Spanje, refleksologija stopal in Mg

JUHUUU, ISKRENE ČESTITKE!  Dosegel/a si svoj cilj! Ponosna nate! 😃🥳🤗 

DODATKI

2 thoughts on “HVALEŽNA HRBTENICA MINI – 6 tedenski spletni program”

 1. pozdravljeni,
  jaz bi se prijavila na program Hvaležna hrbtenica mini in na en individualni posvet.

  Ker sem bila na webinarju 17.9., ali velja poust za oboje,
  se pravi Hvaležna hrbtenica mini: 198 e
  individualna ura : 50 evrov.

  Če velja bi se prijavila na oboje.
  Če lahko plačam s kartico potem lahko že ta mesec, če pa je na gotovino potem pa bi prosila, če se lahko plačam 10.10., ko dobim plačo.
  Prosim sporočite mi,

  Lep pozdrav, Anita Andrenšek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top